Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Tokió kilencvenezer alatt áprilistól szeptemberig

2016. november 08. - frequentflyer

Egy fantasztikusnak tűnő openjaw jegyre találtam, amellyel április és szeptember között sok dátumon utazhatsz Tokióba cirka 86 ezer forintért az Aeroflottal - ehhez legalább egy hetet kell kint töltened. (Tokió maratonistáknak kifejezetten ajánlott!)
A légitársaság a SkyTeam-tag Aeroflot, azaz Rómából indulsz, London Heathrow-ra érkezel, útközben pedig Moszkvában van egy rövid átszállás. Nem hosszú, a menetrend ebből a szempontból kifejezetten jó. Air France vagy KLM (Alitalia, Delta, Tarom) törzsutasként még pontokat is gyűjthetsz, ha pedig aranykártyád van, akkor a várót is használhatod.
Amiből nem olyan jó az ajánlat, hogy kifelé el kell tölteni egy estét Rómában, hazafelé pedig Londonban vagy környékén, mert a Budapestre tartó és onnan érkező gépekkel nehezen pattintható össze a menetrend. No de, ki bosszankodik egy római pizza és egy publátogatás miatt? Olcsó szállást pedig mindenütt lehet találni. 

ke_pernyo_foto_2016-11-08_9_58_56.png

És ne feledd: ha a világ távoli pontjára mész, a legtöbb helyen majdnem úgy használhatod a Vodafone mobilodat, mintha otthon lennél, egy naponta fizetendő fix díjért cserébe. A világ napijegy opció elérhető:

vf_world_0701.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr2211942481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása