Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Welcome on board again! - Az Egek Ura visszatér!

2021. július 05. - frequentflyer

Néhány hónap egészen tudatos csend után 2020 márciusában megérkezett a koronavírus, így összességében több, mint két évig volt majdnem teljesen néma az Egek Ura. De ezalatt az idő alatt is történtek dolgok, így az Egek Ura visszatér a fedélzetre. Hadd mutassam meg a TE helyed a megújuló tartalomban! Igen, a két év eredménye az upgrade lett, ez pedig itt a business class.

sn_biz2.jpg

Mi változott? Az Egek Ura Blog a jövőben főként a prémium utazási élményre koncentrál és légi közlekedés minőségi szolgáltatásairól készítünk Neked tartalmakat. A Neked azt jelenti, hogy akkor is számítok a figyelmedre, ha mondjuk anyagi okok miatt nem teheted meg, hogy igénybe vedd ezeket a szolgáltatásokat, de mégis

érdekel, mi van a függöny előtt, a repülő elejében, vagy éppen a jumbo púpjában és a szuperjumbo felső fedélzetén. És az sem mellékes, mit ad Neked egy arany- vagy platina törzsutaskártya.

Az Egek Ura a változások után sem lesz egy trendi luxi blog, és bár tényként kell leszögezni, hogy az igen magas árkategóriájú repülési élmény lesz a fókuszban, az sosem lesz öncélú - ha jelzés nélküli sznob tartalmat olvasol nálam, már most megkérlek, hogy figyelmeztess erre! Természetesen elemzem majd a fedélzeti champagne választékot is, álszent lennék, ha nem tenném, ez igenis hozzátartozik ehhez a műfajhoz. 

  • A koronavírus utáni visszarendeződés közben felértékelődik a minőségi szolgáltatások, a nagyobb személyes tér iránti igény és úgy gondolom, hogy Magyarországon is egyre többen lesznek kíváncsiak a business és first class nyújtotta szolgáltatásokra. Várakozásom szerint egyre többen lesznek olyanok, akik az évi egy-két hosszabb utazások alkalmával hajlandóak lesznek többet költeni repülőjegyre és kipróbálják a repülésnek ezt a formáját.
  • A változás mögötti másik ok természetesen személyes: az elmúlt időszakban rájöttem, hogy engem a repülés világán belül ezek a szolgáltatások érdekelnek leginkább: a business, a várók világa, a fedélzeti hospitality és a törzsutasprogramok emelt szintjei. Szeretném ezt a világot megismertetni az olvasókkal, ha érdekel, tarts velem!
  • Az Egek Ura megújult külsőben lép a fedélzetre - csinosabb, szebb és igényesebb lett, mint volt. A fejlődés Klebercz Kriszta - grafikriszta - grafikus ismerősömmel való közös gondolkodás eredménye, ezúton is köszönöm neki a türelmét és a kreatív energiákat, amit beletett ebbe a kis projektbe heteken, hónapokon át. (Nem siettünk sehová)
  • Alapvetően a fizető utasként szerzett, saját élményeken alapuló postokra törekszem, de nem zárkózom el a légitársaságokkal való együttműködéstől sem. Egyet viszont megígérhetek: ha egy post bármilyen támogatásnak köszönhetően valósul majd meg, azt mindig fetüntetem az adott tartalomban. A prémium felfogáshoz ez szorosan hozzátartozik. 

Nem lesz post minden nap. Akkor adok Nektek tartalmat, amikor lesz mit - amikor vannak élményeim, vagy számomra inspiratív gondolatokat tudok megosztani Veletek. Természetesen, várom a hozzászólásaitokat, építő megjegyzéseket vagy épp a hasznos tippeket. 

Az üzleti célból utazók nem ma és nem holnap fognak visszatérni a légi útvonalakra és nem gondolom, hogy a cégek a jövőben bővítenék azoknak az alkalmazottaiknak a körét, akiknek kifizetik a  business class-t. De ha ők is visszatérnek az égre, kipróbálhatják az egyre figyelemreméltóbban fejlődő premium economy osztályt, a P.eco-ban üzletileg is sok fantázia van a légitársaságok számára, nem véletlenül vezette be a járvány alatt például az Emirates. 

Take your seat and fasten your seat belt! Kövess a Facebookon és az Instán is!sn_bus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr3116613122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása