Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Szauna, wellnesz, koktélbár - új Air France lounge nyílt Párizs CDG-n

Július 14.-én 14% kedvezményt ad az AF az online foglalásokra

2018. július 13. - frequentflyer

varo_nyito.jpgSzaunával, wellnesz-részleggel, fullos gyerektérrel, exkluzív koktélbárral és gourmet étteremmel kényezteti prémium utasait az Air France a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren (CDG).  A párizsi repülőtér fejlesztéséről két évvel ezelőtt írtam és örömmel tölt el, hogy nem hagyták abba a munkát, sőt! Egyre többet fejleszt a repülőtér üzemeltetője, közösen az Air France-szal, s ez nagyon komoly változásokat hoz a repülőtéren, amelyik az EU egyik legfontosabb légiközlekedési csomópontja. És amely az egyik legrégibb is, ilyenformán tehát van honnan indulni a modernizációs programnak, amely, mint most látható, kiválóan halad.

Az új, több mint 3000 négyzetméteres váróban a 2E terminál - innen indul a legtöbb hosszútávú Air France járat - L részlegében és egészen elképesztő menő lett. Már alig várom, hogy decemberben kipróbáljam magam is! Ugye a váróba az Air France / KLM Flying Blue, Sky Team légitársaságok arany és platina törzsutasai ingyen léphetnek be akkor is, ha turista osztályon utaznak, a belépés a business és first utasoknak ingyenes akkor is, ha nem törzsutasok és ha valaki az AF premium economy jeggyel utazik, befizetheti magát cirka 25 euró ellenében. 

Az exkluzív váróban 550 négyzetméteren alakítottak ki wellness részleget, ahol az utasok kényelmesen lazíthatnak a nyugágyakon, egészséges, méregtelenítő ételeket és italokat fogyaszthatnak, valamint igénybe vehetik a privát szaunákat és a luxus masszázs zuhanyzókat is.

spa_clarins_salon_business_l_air_france.jpg

Kialakítottak egy „Le Petit Salon” részleget is, ahol a nyugalom érdekében tilos a mobiltelefonok és egyéb elektronikai eszközök használata. Gyanítom ez a rész lesz a legkevésbé elfoglalt. Nem úgy a gyermekrészé, amelyre komoly hangsúlyt fektetett az Air France, mert egyre több szülő utazik gyerekkel business-en. Az exkluzív váró 4-12 éves gyerekeknek fenntartott játszó szobájában a gyerekeknek tévék, tabletek, Sony Playstationok,  érintőképernyős játékasztalok foci és wifi gondoskodik a fiatalok szórakoztatásáról. gyerekva_ro.jpg

A LeBalcon részben kialakítottak egy igazi franciás koktélbárt. A híres francia tervező, Mathieu Lehanneur tervezte részben az íves, tükörbetétes plafonjától már alkohol nélkül is elvarázsolódik az ember, de minden este 7 órától 9 óráig a párizsi Hotel Lancaster vezető bartendere kreálta koktélokat kevernek az utasoknak, méghozzá olyanokat, amelyeket kizárólag az Air France számára kreált a bartender. 

koktelbar.jpg
Az Air France januárban mutatta be új, több mint 3000 négyzetméteres és 540 ülőhelyes Business Lounge-ját a párizsi Charles de Gaulle reptéren. A várótermet úgy alakították ki, hogy ott az utasok maximálisan kikapcsolódhassanak: a hatalmas wellness részlegtől kezdve a gyerekek játszószobáján át az exkluzív koktél- és ételkínálatig mindent megtalálhatnak benne azok, akik a repülés előtti időt kényelemben szeretnék eltölteni. Az új üzleti váróban eddig több mint 200 ezer ember fordult meg.

Az Air France új Business Lounge-ját úgy alakította ki, hogy az ötvözze a barátságos kényelmet az eleganciával. A váró központi részén található a gyönyörű „Le Balcon” rész, amelyet a híres francia tervező, Mathieu Lehanneur tervezett, és amelynek íves, tükörbetétes plafonjától az ember már a várakozás közben a fellegekben érezheti magát.balcon.jpg
A koktélválasztékban ott vannak a következők: 


· Un air de Paris: koktélkülönlegesség, amely a pezsgőt ötvözi narancslikőrrel, konyakkal és néhány csepp citrommal


A hónap „Úticél” koktélja, amelyet az Air France egy legendás desztinációja inspirált és természetesen van jó pár alkoholmentes mocktail, amely Franciaország ikonikus hozzávalóit tartalmazza. A koktélínyencségek mellett egyedi finomságokat találhatnak az utasok a bár „Gourmet Table” részén.

gourmet.jpg

JÚLIUS 14.-e alkalmából 14% kedvezményt kapsz az Air France-tól, ha a www.airfrance.com-on foglalsz hozzú távú repjegyet a következő kóddal: 14JULY730  (Csak akkor tudod kihasználni a kódot, ha magyarra állítod be az AF oldalt.

Budapestről kell indulnod, a járatot az Air France vagy a KLM kell, hogy üzemeltesse, csak turista osztályú jegyre érvényes a kedvezmény, illetve az illetékek és pótdíjak nélküli nettó árnak el kell érnie a 47.800 forintot. A kedvezményt az első kétszáz utas kapja meg, július 16-ig lehet foglalni, a jegyet pedig 2019.március 31.-ig kell leutazni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr3814110959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása