Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Hétfőig csípheted meg a szuperolcsó Qatar-jegyeket

2017. január 13. - frequentflyer

Olyan légitársasági promószezon van, hogy nem győzőm ellenőrizni: a meghirdetett árak tényleg elérhetőek-e, s ha igen, akkor milyen eséllyel. Csak most végeztem a már háeom napja futó Qatar Travel Festival prromóval, amiben alapvetően is elég versenyképes árak vannak, a dohai központú ötcsillagos légitársasággal, mint például ezek:

Sanghai 116900 - Sydney 303900 (!!!) - Peking 110900 vagy épp businessen Bangkok 391900 forintért.

Ez egy olyan akció, amely globális, tehát minden városból elérhető, ha tehát nem pesten élsz, akkor is figyelni. Itt elérhető az összes ár. Valamint, még nagyobb kedvezményt kapsz, ha ketten, vagy hárman együtt utaztok. A fenti Economy árakból tehát még további kedvezményeket lehet kapni, a 391900-es elég vonzó business ár viszont három fő együttes utazásával számolódott. Visszanéztem egyébként a tavalyi akció árait, azok között valamivel olcsóbbak is voltak, de nem fanyalgok, mert ezek így is elég attraktívak. 

Fontosabb feltételek: Jegyvétel: január 16.-ig! Érvényesség január 11 - december 15.

KIVÉTELEK: június második fele, agusztus 15-szeptember 10 - ha az utíterved oda-vagy visszaútja belelóg ezekbe az időszakokba, akkor nem fogod megcsípni ezeket az árakat. 

VISA kártyabirtokosok is örülhetnek, mert arra is adnak némi diszkontot, ha úgy cselekszel, ahogy ide le van írva

a380-961x270.jpg

Ha bajban vagy a jó árak keresésével, vagy nem tudsz dűlőre jutni az ajánlatokkal, és egy szerény tiszteletdíjat szánsz arra, hogy megkeressem Neked a minőség és az ár szempontjából is jó ajánlatot, keress meg az Egek Ura Blog Facebook oldalán át. Írd meg pontosan mikor hányan és hová utaznátok. 

Az akcióban elérhető városok nagy részében működik a Vodafone Világ Napijegy szolgáltatása. Posztolhatsz kedved szerint és idegesítheted az otthoniakat a fehér homokos képekkel, fix pénzért, a saját mobilodról, SIM-csere nélkül. (X)

vf_world_0701.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr8512122163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása