Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Breaking! Távozik a Wizz Air repülési igazgatója, David Morgan

2016. június 01. - frequentflyer

wizz_debrecenHa valami, ez Breaking News: távozik a Wizz Air járatüzemeltetésért felelős vezetője, David Morgan. Az iparág-szerte komoly elismerésnek örvendő szakember nemrég lett előléptetve, chief flight operation officer pozícióban a legfelsőbb vállalatvezetés tagjai között említi a légitársaság honlapja. A képen jobb oldalon látható Váradi József vezérigazgatóval, Kósa Lajos ex-debreceni polgármesterrel, Herdon István debreceni reptér-tulajdonossal, valamint Győri Gyulával, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökével látható a debreceni Wizz operáció indulásakor. Információimat a Wizz Air a következő üzenettel erősítette meg:

"A Wizz Air járatüzemeltetési vezetője, David Morgan kapitány egy másik lehetőség mellett döntve elhagyja a Wizz Airt. Amíg a cég kinevezi állandó utódját, David jelenlegi feladatait ideiglenesen Szabó Zoltán kapitány, a Wizz Air főpilótája és Diederik Pen üzemeltetési igazgató veszi át. A Wizz Air megköszöni Davidnek a munkáját és sok sikert kíván neki a jövőben."

A légitársaság komoly hírű szakembert vesztett. A cég közleménye is utal rá, amit iparági információink is megerősítenek, hogy a főpilóta egy másik légitársaság ajánlatát fogadta el. A cégnek, bár igen jól muzsikál a szekér, személyzeti ügyekben nincs jó szériája. Néhány hónappal ezelőtt az általános alelnök, a Wizz "motorjának" számító John Stephenson betegedett le, olyannyira, hogy még jó időbe tart majd a felépülése. Úgy tudni a történtek megviselték a Stephensonnal igen jó viszonyt ápoló Morgant is. A cégtől az év elején távozott Takács Miklós is, aki a bevételek növeléséért felelt, ily módon az ő távozása is kihívást jelent.

Képernyőfotó 2016-06-01 - 18.15.20

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr1811797393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása