Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Itt az első fotó a Sólyom gépéről

2013. augusztus 11. - frequentflyer

Bár sokan még mindig kételkednek, mégiscsak légitársasággá válik a Sólyom: legalábbis, megtaláltuk az interneten az első fotót a cég gépéről, amelyre éppen festik a Vágó József vezérigazgató által bemutatott mintát. A képen, amely a Bournemouth repülőtéren készült, minden kétséget kizáróan látszik, hogy a repülőt festik, a függőleges vezérsíkon már jól kivehetően látszik a Sólyom emblémája. Hogy jobban látszódjon, kicsit mókoltunk a képpel. (by cerka)

A gép korábban a VP-CAJ lajstromjelet viselte, a nyilvántartások szerint 1992 január 23-án repült először, s 120 székes konfigurációban a Scandinavian (SAS) színeiben kezdett repülni.2007-ig szolgált ott, majd 2009-ig tárolták, mígnem az European Aviation Group-hoz került, majd private jetként üzemelt, s most 12 business és 98 turista osztályú ülésesre székezik be. A nemzetközi adabázisok szerint egy BBAM nevű lízingcégtől bérli a társaság, amelyik a Babcook and Brown Aircraft Managementet jelenti.

Ez már ismert lízingcég, több, mint húsz éve működik és 200 ügyfele van. A Sólyom Airways korábbi közlése szerint 2013 augusztus 18.-án érkezik meg a HA-SHA lejstromjelű repülőgép Budapestre.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr628333170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása