Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

WizzAir: hosszú hétvége Máltán!

2013. január 24. - frequentflyer

 

A Wizz Air legújabb útvonalának bejelentése jó hír a magyar utasoknak, hiszen a nyaralók és a hétvégén napozni vágyók először utazhatnak Budapest és Málta között igazán alacsony árakon, hála a Wizz Air kiváló szolgáltatásának és közvetlen járatainak. A viteldíjak 7990 forintnál kezdődnek, a foglalás már lehetséges a wizzair.com oldalon keresztül. Az új járat május 17-től, hetente kétszer, hétfőn és pénteken reggel 06:45-kor indul Budapestről.
„A Wizz Air nagyon örül, hogy újabb nagyszerű úticélt kínálhat a magyar utasoknak” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője. „Málta gazdag történeti múlttal rendelkező mediterrán szigetország, amely három szigetén idilli öblöket és strandokat kínál, ráadásul itt kétszer annyit süt a nap egy év alatt, mint Észak-Európa városaiban.
A Wizz Air hétfőn és pénteken indít járatokat, lehetővé téve, hogy utasaink a hétvégét a mediterrán szigeten töltsék. De a jó híreknek itt még nincs vége: a máltaiak szenvedélyes utazók, akik sokszor repülnek a kontinensre, hogy vásárlásaikat intézzék. Bízunk benne, hogy Budapest vonzó úti cél lesz a máltai utasok számára is, és hamar felfedezik a város által kínált kulturális és gasztronómiai élményeket, a magas színvonalú üzleteket, és a magyarok vendégszeretetét, így az új útvonal tovább erősíti majd a magyar turizmust” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

Pénteken és hétfőn Máltára repül a WizzAir, május 17.-től! Ez baromi jó hír, most néztem a foglalási rendszert, egy hosszú hétvége csomag nélkül cirka harmincezer forintba kerül, ami elég jutányos ár! Különösen azért, mert eddig nemigen lehetett jó áron eljutni Máltára. A hosszú hétvégét egyébként klasszikus értelemben kell kezelni, pénteken reggel háromnegyed hétkor indul a gép Pestről, majd fél tízkor indul vissza Máltáról és negyed tizenkettőkor már Budapesten is van az ember, amivel van esély megúszni, hogy hétfőre szabadnapot kelljen kivenni. Csak egy kis munkaszervezés kérdése.

- Málta gazdag történeti múlttal rendelkező mediterrán szigetország, amely három szigetén idilli öblöket és strandokat kínál, ráadásul itt kétszer annyit süt a nap egy év alatt, mint Észak-Európa városaiban - mondta Daniel De Carvalho, a Wizz szóvivője. Örülhetnek a magyar vendéglátósok is: a máltaiak szenvedélyes utazók, akik sokszor repülnek a kontinensre, hogy vásárlásaikat intézzék.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr78333090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása