Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Gauss az AirBaltic vezére lett!

2011. október 24. - frequentflyer

A volt Malév vezér, Martin Gauss immár Lettországban bizonyíthat, köszörülheti ki azt a csorbát, amely a Malévnél eltöltött alig több, mint két év során esett a renoméján. Őszinte kíváncsisággal tölt el, hogy az AirBaltic vezetése során meg tudja-e valósítani a kisebb légitársaság koncepciót, s képes lesz-e nyereségzónába tolni a céget, melynek nemrég a csődje miatt aggódott az európai légiközlekedés. Ha ugyanis igen, akkor az komoly bizonyíték lehet arra, hogy Magyarországon a tulajdonosok beleszólása nem engedte érvényesülni a szakembert.

Arra is kíváncsi volnék, hogy Gauss milyen elképzeléseket vázolt az AirBaltic tulajdonosainak, akik nyilván megnézték a Malév bevételét és eredményeit jelző táblázatot, melyet a Nol.hu-n is közöltünk. Márpedig, ha megnézték, valamit kérdezniük is kellett ezzel kapcsolatban, legalábbis a miérteket firtatva, s evvel kapcsolatban leginkább a miértre adott válasz lehet érdekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr708332842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása