Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Air France: Chicago, New York, Boston 125 ezer alatt!

érződik a verseny, jót tett az áraknak a LOT közvetlen járata

2018. február 27. - frequentflyer

Még holnap éjfélig foglalhatsz az Air France promojában, amelyben 125 ezer forint alatt vásárolhatsz retúr jegyet New York, Chicago és Boston felé. Az Air France a fedélzeten elég jó, a párizsi átszállás pedig rengeteget fejlődött a korábbi években, ma már egyszerű és flott, annak ellenére, hogy nem volt mindig probléma-mentes, különösképp azokban az években, amikor a párizsi Charles de Gaulle repülőteret bővítették és átépítették. De ma már teljesen kényelmes létesítmény, elég utasbarát, színvonalas szolgáltatásokkal. Erről itt és itt írtam korábban. 

Az alábbi képes a mostani, február 28. éjfélig foglalható februári promó árait láthatod. Néhány ünnepi időszak kivételével egészen 2018 végéig utazhatsz ezeken az árakon, melyen jól látszik, hogy a piac elkezdett versenyezni a közvetlen járatokkal: Chicago korábban sosem volt ezen az áron elérhető, de most, hogy a lengyel LOT heti két járattal repüli majd, reagáltak a versenytársak is. New York esetében is ritka a 130 ezer alatti ár, így erre is érdemes lecsapni. Nyilván a New York-i árban az is szerepet játszik, hogy a közeli Philadelphiába is indul közvetlen járat, méghozzá az American Airlines üzemeltetésében.afpromo_18feb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr3313702754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása