Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Breaking! Budapestre jön a Lufthansa Airbus A350-es óriásgépe!

Promokód - tízezer forint kedvezmény minden LH járatra

2017. július 02. - frequentflyer

lha350_1.jpg

Hatalmas hír: az Egek Ura Blog immár megerősített információi szerint szeptember nyolcadikán Budapesten vendégeskedik a világ legmodernebb óriásgépe, az Airbus A350XWB! Egész pontosan a Lufthansa egyik repülője érkezik Budapestre abból az alkalomból, hogy a légitársaság ötven éve repül Magyarországra.

Ebből az alkalomból kedveskedek nektek egy hivatalos Lufthansa promókóddal, amelyet innen tölthettek le. Ha október 20-ig foglaltok és február elsejéig befejezitek az utazást, minden Magyarországról, tehát Budapestről vagy Debrecenből induló járatra 10.000 forint kedvezményt kaptok.

Augusztus 26.-án lesz kereken fél évszázada, hogy a Lufthansa első menetrend szerinti járata megérkezett Magyarországra. Az exkluzív alkalom során a lezárt 1-es terminál előtti állóhelyen a légitársaság sok partnere megtekintheti a teljes egészében - pontosabban: nagyon jelentős részben -kompozit anyagok felhasználásával épült, extra széles törzsű, kiemelkedően erős és üzemanyag-takarékos repülőt, amely kiemelkedő kényelmet nyújt az utasainak. Például azáltal, hogy a gép kabinjában uralkodó nyomás lényegesen magasabb, mint a szokványos utasszállítóké, így az utasnak olyan, mintha alacsonyabb magasságon töltené a repülőben töltött időt. A fedélzeten magasabb a páratartalom is, összességében így kevéssé veszi igénybe a szervezetet a repülős utazás. 

A le- és felszállás a 2-es terminál kilátó teraszáról is nyomon követhető. A német légitársaság 2016 decemberében vette át első A350-esét - erről itt olvashattok -, amelyből jelenleg három üzemel a légitársaság flottájában. A gépek Münchenben állomásoznak, Bostonon és Delhin kívül már Mumbaiba, szeptember 12-től pedig Hongkongba is repülnek - utóbbi a Lufthansa egyik leghosszabb útvonala. Az A350-900-as fedélzetén 293 fő utazhat: 48 az üzleti, 21 a prémium turista, és a 224 a turista osztályon. 

Ha letöltötted a promókódot és tetszett ez a hír lájkold az Egek Ura Blog facebook-oldalát itt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr5412616175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása