Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

LOT DREAMLINER BUDAPESTEN!

2017. június 21. - frequentflyer

20121114_lot_787_takeoff10.jpg

dreamliner.jpgJúlius 7-én reggel fél tízkor gyönyörű vasat örökíthetnek meg azok, akiket érdekel a repülés csodálatos világa: 09:30-kor Budapesten landol a lengyel légitársaság Dreamlinere. Az Airportal a LOT lengyel légitársaság magyarországi képviselőjétől kapta a hírt.

A LO1533-as külön járatot teljesítő Dreamliner, amelyik a lengyelek hetedik gépe, néhány órát Budapesten tölt, majd 15:25-kor indul vissza Varsóba, és LEHET RÁ JEGYEKET VENNI! Aki szívesen repülne a géppel, elég felemelő áron tud rá jegyeket venni, a a turista osztályra 12 900 forinttól, premium economy osztályra 22 ezer, míg business-re 37ezer. A hazajutás persze egy másik költség, már amennyiben a délutáni vissza járatra vásárolsz jegyet. 

Remélem, ő lesz az egyik crew, kedvenc Insta ismerősöm. 

 Amúgy a LOT a lengyel Malév, csak még működik. De nagyon aranyos légitársaság, 2014-ben például így ünnepelték a félmilliomodik Dreamliner utasukat

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7812611175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása