Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Párhuzamos felszállás New York felé

így ünnepelték a Heathrow-n a 20 hónapos utazási korlátozások feloldását

2021. november 08. - frequentflyer

A Virgin Atlantic VS3-as járata 10.51-kor, a British Airways BA001-es járata 11.00-kor landolt New York John Fitzgerald Kennedy repülőterén - mától a schengeni övezetből szabad az út az Amerikai Egyesült Államookba, több, mint 600 nap utazási korlátozás után. A repülőkön a töltöttség átlagosan 63 százalék volt. Fantasztikus látni ezen a videón, hogy a két Airbus A350-es egyszerre lódul meg a párhuzamos futópályákon, szinte egyszerre emelkednek el a Heathrow betonjáról és ezzel újraindul a turizmus az USA és Európa között. 

Az öröm mellett ha mentek, érdemes nagyobb sorokra felkészülni, mert az oltási igazolványokat és a PCR-teszteket már a beszállításkor ellenőrizni fogják, a korábban is ismert biztonsági intézkedések mellett, amelyeket szinte el is felejtettünk már, olyan régen szállhattunk fel utoljára az USA-ba induló repülőre. (Én munkaügyben voltam, szűk egy hónapja, speciális engedéllyel. Az extra ellenőrzések és a papírmunka mellett is jó volt, írok erről még.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr3316749880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása