Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Mit ne tegyél, ha légi baleset részese vagy

Az "ohh my god" selfie menő, de ráfaraghatsz, ha égő repülőből menekülsz

2016. október 29. - frequentflyer

"Ohhh, my god!" - selfie, csomagpakolászás, videókészítés. Nem biztos, hogy éppen ezt ajánlják a repülőutak előtti biztonsági instrukciókban, amikor arra készítenek fel, mit tegyél egy esetleges vészhelyzetben. Mint például, amikor ég a gép. Erről már írtam korábban az Emirates nyári, Dubai, elég szerencsésen végződött balesete kapcsán, de most ismét itt egy videó, amit meg kell nézned! Tegnap az American egyik 767-esének szétrobbant a gumija felszállás közben, ami megsértette a repülőt, ami kigyulladt. Az egyik frist classon utazó utas készítette a felvételt, amin látszik: a kedves utasok komótosan pakolásznak és kicsit sem sietnek menekülni a sok-sok tonna kerozinnal feltankolt gépből, ami mellett tűz van. Nem tudok mást mondani, mint hogy Te ne így csináld, ha isten ne adja, ilyen helyzetbe kerülsz. 

Aranyszabály: pénz és irat mindig legyen a kezed ügyében, ha baj, van, hagy a fenébe a laptopodat, és spurizz ki a repülőből. Ha lecsúzdáztál, fuss minél messzebb, hogy egy esetleges robbanás se okozzon sérülést neked. Ja, és ha úgy érzed megmenekültél, a beton helyett a füvön várakozz, nehogy a repülőtéri mentők vagy tűzoltók elüssenek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr6611913161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása