Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Fantasztikus légifotók a Gatwickről!

2016. augusztus 22. - frequentflyer

jeffreymilstein1London második legfontosabb légikikötőjéről készített lélegzetelállító légifotó-kollekciót Jeffrey Milstein, aki igen menő fotósnak számít New York-ban. A fotók nyilvánosságra hozatala egyrészt annak ünneplése volt, hogy Gatwicken júliusban 4,6 millió utas fordult meg, amely majdnem hét százalékos növekedés 2015 júliusához képest. Még örvendetesebb a reptérnek, hogy nem tízfontos fapad jegyek tették ki a növekedés nagy részét, hanem a longhaul, a kontinensek közötti forgalom Gatwicken 23 százalékkal nőtt. A képeken ott is virít egy Emirates A380-as, egy Norwegian Dreamliner vagy épp a Thomas Cook egyik 787-ese.

Jeffrey Milstein kiállítása a The Dream of Flying megtekinthető a Brandts Museum of Photographic Art múzeumban, a dániai Odense-ben. 

jeffreymilstein2

jeffreymilstein3

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr1011797449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása