Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Ha láttál már gyönyörűt?! Facebook like-ok ihlették a KLM sárga triplahetesét

2016. június 16. - frequentflyer

phbvaEzzel a különleges, narancssárga-kék triplahetessel repül az Olimpia alatt Rióba a KLM Holland Királyi Légitársaság! Ez a madár szállítja haza az olimpiai csapatukat augusztus 22.-én is! Hát, hogy szép, az nem kifejezés. Az egész sztori tavaly indult és messze nem volt tudatos. Tavaly a Király Napján a légitársaság posztolt egy képet egy csak az álmokban létező narancsszínű repülőről a következő kérdéssel:

„Jövőre a Király Napján befessük magunkat narancssárgára?” 30 000 lájk és 2500 pozitív visszajelzés érkezett a posztra. A narancs triplahetes pedig tegnap kigurult a festőhangárból.

KLM_narancsgep2Az új dizájnban a holland zászló is visszaköszön a narancs és a kék színátmenetében. Az alapvetően kék színű KLM gép átfestéséhez az ilyenkor szokásosnál kevesebb, mintegy 335 liter festéket használtak fel.Könnyen lemosható, kromát mentes festéket használtak, amit több vékony rétegben vittek fel, így ugyanis kevesebb is elég.

A PH-BVA lajstromjel alatt repülő madár 2008-ban gördült ki a Boeing everetti szerelőcsarnokából. Belül a kabin teljesen fel lett újítva, a World Business Class-on ággyá alakítható ülésekben utazhatunk, az Economy osztályon megnövelt lábtér szolgálja az utasok kényelmét, és új a fedélzeti szórakoztató-rendszer is. A KLM amúgy a nemzetközi járatainak 80 százalékán már a megújult kabinokkal felszerelt gépeket üzemeltet.

KLM_narancsgepKLM_narancs_festés2

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7511797403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása