Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Brüsszel: normál üzem, NAGYON kedvező USA ajánlatok!

2016. május 06. - frequentflyer

SNBrussels_Airlines_Airbus_A330-200_taxiing_to_runway_25R_at_Brussels_AirportMinthogy jó ideje már, hogy a terrortámadások miatt bezárt brüsszeli repülőtér ismét normál, pontosabban teljes üzemre váltott, gondoltam, a gyakori brüsszeli utazó barátaim tapasztalatai alapján összefoglalom, mit érdemes tudnia annak, aki Brüsszelbe, vagy Brüsszelen keresztül utazik. Először is: a Brussels Airlines átszálló járataira most éri meg igazán foglalni. Elég jó árakat adnak az Egyesült Államokba például - New York 131 ezer forinttól - és mivel a merényletek miatti korlátozások miatt eléggé akadozott a forgalom, a kedvező árakból bőven lehet találni a foglalási rendszerekben. Még májusra, júniusra is simán találtam 130-140 ezres New York jegyet.

Az átszállási idők Észak-Amerika felé jók, így a menetidő odafelé 12-14 óra között van attól függően, hová repülsz - New York 12.45 – hazafelé pedig 11 óra.
Egy barátom azt mesélte, hogy Budapestről indulva semmit nem érzett abból, hogy a reptéren mi történt március 22-én.

Aki Brüsszelbe megy, annak sincs külön készülni valója, kényelmetlenségre a Brüsszelből hazafelé tartóknak kell felkészülniük. A Brussels Airlines járataira

a csomagot egy nappal korábban fel lehet adni, ezt a légitársaság tanácsolja is azoknak, akik velük utaznak.
Oké, kétszer kell kimenni a reptérre, de a csomagfeladást el lehet intézni a reptéri csúcsidőt kerülve, aztán az utazás napján elegendő csak a kézicsomaggal csekkolni. (Erről bővebben itt olvashatsz, angolul) Oké, elismerem, hogy ez sem a legkényelmesebb megoldás, de azért szimpatikus, hogy valamit kitalált a légitársaság, s nem az az alapállás, hogy érjél ki négy-öt órával előbb a reptérre és jó szórakozást! :-)brussels-airport-freeimages-emmanuel-wuyts

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr1111797375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása