Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Ma 10 éves a Wizz Air - egyet fizetsz, kettőt kapsz akció

2014. május 19. - frequentflyer

Pont ma van tíz éve, hogy Katowicéből felszállt az első Wizz Air járat London Luton felé. Ennek örömére a légitársaság most minden jegy mellé ad egy ajándék jegyet ugyanarra a járatra! Egy foglalásban legfeljebb öt ajándék jegy vásárolható (azaz max 10 utas lehet abban afoglalásban), s az adminisztrációs díjat - ez fejenként kétezer forint - az ingyenjegyek után is ki kell fizetni!

2013 végéig összesen 69 millióan utaztak a Wizz Airrel. A légitársaság egy jelenleg 300 útvonalból és 35 országban 96 célállomásból álló útvonalhálózatot épített ki. A 2014-es pénzügyi évben 13.9 millió utas választotta a Wizz Airt, amely immár ötven darab Airbus A320-as repülőgépet üzemeltet.

UPDATE: Délután négyre kissé lerohadt a Wizz foglalási rendszere: rettentő lassú és a fizetésnél minden második alkalommal kidob. Úgy tűnik, nagy a roham az ingyenjegyekért...


A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr838333238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása