Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Pörögnek a nyomdagépek! - Hamarosan érkezik a Malév-sztori!

2012. április 05. - frequentflyer

Tisztában vagyok azzal, hogy kissé offtopic dolog egy blogban a fölött örvendezni, hogy nyomtatnak egy könyvet, de mégsem kerülhetem el az e fölötti örvendezést, tudniillik ez a tény némi magyarázattal szolgál arra, miért lassult be az Egek Ura Blog az elmúlt néhány hétben.

 

Ennek magyarázata, hogy januártól, de már decemberben is, elég sok időmet felemésztette, hogy megfelelő információkat szerezzek be a Malév nehéz helyzetéről, a február harmadikai leálllást követő harmadik napon pedig a XXI. Század kiadó felkért egy, a teljes Malév-sztorit felölelő könyv megírására. Minthogy ez kihagyhatatlan lehetőség volt, igent mondtam, s egészen a múlt hétig a napi munkám mellett a könyvön dolgoztam. Nem volt épp hamar munka, így a minőséggel kapcsolatban is lehet elvárásotok, megtudhatjátok például, hogy az elmúlt 15 évben pontosan melyik Malév-vezér és milyen terveket készített a légitársaság leállítására, s milyen forgatókönyvek készültek állami szinten az újraindításra. Ízelítőt folyamatosan adok majd a történetekből, most azonban megmutatom a borítót. Ha pedig elő kívánod jegyezni 20 százalék kedvezménnyel, megteheted a Bookline és a Libri oldalain.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr428332960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása