Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Budapestre jön az Airbus A380-as!

2011. június 14. - frequentflyer

Hetek óta hallom, de eddig nem mertem közkincs módjára kezelni a folyamatosan változó dátum miatt, de most már biztos, ezer százalék, hogy:

JÖVŐ HÉTFŐN (06.20) BUDAPESTEN LANDOL AZ AIRBUS A380 szuperjumbó!

A Lufthansa nyolcadik (D-AIMH) szuperjumbója érkezik Budapestre, június huszadikán, mielőtt forgalomba állna a frankfurti bázison! Az első utasokkal teli járatát még nem tudni, hová teljesíti majd, de Peking, Miami, San Francisco, New York és Johannesburg is szóba jöhet.

A D-AIMH lajstromjelű gép délután hat - a legújabb információk szerint 5 - körül landol a lisztferihegyi 2-es pályán, a jelen állás szerint. Ha a 31-es irányból lesz a leszállítás, akkor a spotterdombról kiváló képeket lehet majd készíteni a világ legnagyobb repülőgépéről! A felszállást este nyolcra tervezi a Lufthansa és a Budapest Airport.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr228332758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása