Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

A világ másik felén...

2010. december 29. - frequentflyer

A laoszi Luang Prabang reptéren lőtte egy barátom barátja. A fotón látható hipermodern tájékoztató kijelzőn jól látszik: a világ számos részén a reptér olyan kritikus infrastruktúra, melynek üzemeltetéséhez nem szükségszerűen költenek el sok pénzt, s nem tartják magukat sznob elvárásokhoz. A reptér, az reptér, közlekedési infrastruktúra része, akárcsak mifelénk a buszpályaudvar, vagy a vasútállomás.

A Laos repülőtér információs kijelzője

A kódok megfejtése:

A QV járatok a Lao Airlines-t jelentik, egy aprócska légitársaság, ATR-72 és ATR-72-500 repülőgépekkel, valamint a kínai MA-6 típussal. Utóbbi egy 56 személyes repülő, a PW127 pedig ugyanaz a turbólégcsavaros hajtómű, mint amilyen az ATR-72-500 gépben is üzemel.

A PG a sokak által ismert Bangkok Airways, egy időben a Malév is kínált velük coda-share járatokat, míg ment a bangkoki menetrend szerinti gépük. Igen jó minőségű légitársaság, remek fedélzeti menüvel, s az economy utasok számára is biztosítanak kényelmes lounge-okat a bangkoki reptéren.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr78332622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása