Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

KLM járat Miamiba!

2010. november 01. - frequentflyer

A KLM a jövő nyári menetrendtől ismét jár Miamiba, hétfőn szerdán, pénteken és indulnak az MD-11-es gépei Amsterdamból a floridai légikikötőbe. Teljes kihasználtsággal összesen 285 helyet kínálnak a hollandok, 24 business, 38 economy comfort (azaz premium economy) és 223 turista ülést kínál a járat. Az MD-11, bár nem a mai legmodernebb konstrukció, minden ülésnél saját képernyőt és interaktív szórakoztató-rendszert kínál.

Nem csak ezért lesz jó a járat a magyar utasoknak: minthogy a Schiphol légikikötő Európa egyik legkényelmesebben bejárható reptere, ott átszállni sem rossz, már amennyiben egy-két órás transzeferidőt tud biztosítani a légitársaság. A hosszabb transzferek ugye mindenképpen kényelmetlenek, magam mindig keresek másik megoldást, ha egy reptéren kellene dekkolnom 4-5 órát. A KLM gépei egyébként kényelmesek, a szolgáltatós a hosszú távú járatokon kifejezetten jó, úgyhogy bizonyára versenyképes járat lesz.

Az Amszterdam–Miami járat hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap délután háromkor indul Amsterdamból, 19:10-kor érkezik Miamiba, ahol a fordulóidő 2 óra 5 perc, így Miamiból helyi idő 21:15-kor indul, és másnap dél után 5 perccel száll le a Schiphol-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr278332506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása