Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

!!! Siess!!!! 900 forintos Air Asia promo november 20.-ig!

2016. november 14. - frequentflyer


ke_pernyo_foto_2016-11-14_9_22_18.pngCsak a jó előre tervezőknek érdekes, mindenesetre fontos infó, hogy hatalmas Air Asia  promó indult ma reggel és tart egészen a szabad helyek elkeltéig, vagy november huszadikáig. A fontos, hogy a 2017 május 1. utáni és 2018 február előtti utakra érvényes az akció, tehát, aki idén január-februárban megy délkelet-ázsiai útra, annak sajnos már nem játszik. Kuala Lumpurból számos nyaralóhelyre, de Indiába és Új Zélandra is lehet szuperolcsó jegyeket venni. Nemkülönben bangkoki indulással is lehet jó jegyeket találni. 

Ha a világ távoli pontjára mész, a legtöbb helyen majdnem úgy használhatod a Vodafone mobilodat, mintha otthon lennél, egy naponta fizetendő fix díjért cserébe. A világ napijegy opció elérhető:vf_world_0701.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr2611959353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása