Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Verseny a'la Lufthansa: USA-Kanada PROMO és 10.000 FT-os kupon!

2018. június 01. - frequentflyer

ke_pernyo_foto_2018-06-01_18_57_18.png

Beindultak Pestről a közvetlen járatok Észak-amerikába, s lám, azonnal élesedett a verseny is: a Lufthansa elég jó árakkal és egy speciális promócióval jelentkezett, amelynek során 23 USA és kanadai célállomást népszerűsítenek, és minden jegyből adnak 10.000 Forint kedvezményt, ha megoldassz egy elég könnyű rejtvényt a lufthansacsoport.hu oldalon. 

A 23 Lufthansa-célállomás közül legalább hármat kell felismerni a játékosoknak, aki pedig az összes várost felismeri, az kétszeres eséllyel indulhat a játék sorsolásán, melynek fődíja egy két személyre szóló, Észak-Amerikába érvényes Lufthansa-repülőjegy. A játékot a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren június 1-jéig, míg a Cinema Citykben június 15-17 és 22-24 között hoszteszek népszerűsítik. A kampány időszaka alatt továbbá minden résztvevő egy 10 000 forint értékű kedvezménykupont kap, amelyet bármely, akár Európán belüli Lufthansa-repülőjegyre beválthat július 15-ig.

A Lufthansa hetente 283 járatot üzemeltet a két ország 23 célállomására, vagyis átlagosan bő félóránként indul Lufthansa-járat a kontinensre. Olyan városokba is repül a német csoport, ahová a versenytársak közül is kevesen: ilyen például Denver Colorado államban. A magyar utasokat Budapestről naponta hat gép szállítja Frankfurtba és öt Münchenbe, hogy felszálljanak a transzatlanti járatokra. JA és nagyon fontos, hogy Debrecenből is lehet indulni, illetve tetszés szerint kombinálni a debreceni és a budapesti indulást, valamint az érkezést. 

A most indult kampány egyrészt bemutatja, milyen szolgáltatásokat kap az ember a transzatlanti járatokon. Észak-Amerika a legkedveltebb kontinens a Budapestről induló utazóközönség körében: az interkontinentális útvonalak közül az USA-ba és Kanadába repülnek a legtöbben – évente több mint félmilliónyian. - Közülük évek óta a Lufthansa Csoport járatait választják a legtöbben, tavaly 10-ből négy utas a Lufthansa Csoporttal repült - írta a légitársaság minap kiadott sajtóközleménye. És nyilvánvalóan azt szeretnék, hogy a LOT New York-i és Chacago-i járatának, valamint az American Airlines Philadelphiai összeköttetésének elindulása után is megmaradjon ez a statisztika. 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr6914017690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása