Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Amszterdami turistáknak - okos csomagcímke a KLM-től!

2017. szeptember 27. - frequentflyer

500_1_10-2.jpg

A KLM csomagcímkébe építette az idegenvezetőt. Szeptemberben. Egészen okos és innovatív újítást kínál azon utasainak a KLM, akik Amszterdamba tartanak. Egy apró csomagcímkére emlékeztető eszközt, amelyet KLM Care Tag-nek neveztek el, és amely segít eligazodni a városban. Az apró eszközben van egy pici kamera, GPS, hangszóró és egy szoftver, ezek segítségével pedig folyamatosan mondja az utazónak, hogy a város mely nevezetességénél jár éppen, valamint, programokat, attrakciókat is ajánl. Angolul, németül, portugálul, oroszul és kínaiul. 500_02-closed-2.jpg

Képzeld el, hogy miközben Amszterdamban sétálsz, ne adj' Isten, bringázol, ez az okos kék kis izé mindig ellát okos tanácsokkal. Tedd fel a táskádra, mint egy csomagcímkét, vagy törzsutaskártyát, vagy aggasd fel a kabátodra, a fényképezőgép szíjára, vagy bárhová, ahol elég jó helyen van ahhoz, hogy hallgasd a hangját. A kis ügyesbe ugyanis több száz értékes úti tipp van eltárolva. 

És ezek nem amolyan tucatszám elérhető úti tippek, hanem igazán praktikusak. Példáulof Amsterdam. Hanem olyanok, hogy hogyan közelíts meg egy-egy forgalmasabb kereszteződést bringával, hogyan zárd le a kerékpárt, ha otthagyod egy időre, vagy éppen arról is szól, hogy hol kell kifejezetten ügyelned a zsebtolvajokkal. A tartalmát úgy állították össze, hogy vezessen végig a városon, de gondoskodjon is rólad.

Nagyon tetszik ez az ötlet, mert Amszterdamban elképesztően sok a turista, lassan legalább annyi, mint Párizsban. A legrosszabb hónapokban is havi egymillió turista látogatja meg a holland várost, a nyárról ne is beszéljünk.

A KLM care tag szeptemberben még áll az érdeklődő utasok rendelkezésére, aki a kék légitársasággal utazik, az online igényelheti. Az eszköz ingyenes, de korlátozott számban áll rendelkezésre. Remélem, hogy hamarosan egész éven át elérhető lesz. 500_03-map-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7312903550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása