Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Akkora Air France KLM business akció, hogy a fal adja a másikat

Washington 950 euróért

2017. július 07. - frequentflyer

Nagyon komoly áron adja a Washington felé a business class jegyeket az Air France és a KLM! Budapestről 360 ezer forint egy jegy, Prágából pedig 920-950 euró. Egész augusztusban rengeteg ilyen jegy van, amelyet csak azért nem nevezek olcsónak, mert mégis 950-1250 euróról beszélünk. Az Air France businessről itt olvashatsz, nagyon jó a szolgáltatás.

Igaz, Washington felé nem ez a szék van az A380-asok fedélzetén, hanem a korábbi, de az is kényelmes. Hozzávéve a hosszú távú járatokon felszolgált fogásokat, meg a szolgáltatást, ez nagyon jó vétel. Nagyon megéri most business jegyet venni annak, aki Washingtonba, vagy a környékre készül. Konkrétan a turista jegyeket árulják éppen ennyiért. Budapesti indulással javarészt csak Air France járatra jönnek ki a jó árak, de Prágából az Air France / a KLM / és a Delta is benne van a kínálatban.

afbusiness_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr212647829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása