Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Havanna: felújított utastérrel repül az Air France

2017. július 03. - frequentflyer

cuba2.jpgHavanna felé is repülnek már azok a gépek, amelyeken teljesen megújult fedélzet várja az utasokat minden osztályon, tehát a business, a premium economy és az economy utasok is modernebb környezetben utazhatnak. Természetesen a korábbinál nagyobb kényelemben.

Az Air France új business osztályáról itt  olvashatsz bővebben. A „BEST” néven emlegetett kabintermék installálása a cég hosszú távú járatokat teljesítő flottájára folyamatos, immár az összes B777-200-as gép esetében megújult a fedélzet. Így az a heti négy járat, amelyeket a légitársaság 200-as triplahetesekkel repül, már az új kabint nyújtja az utazóknak Havanna felé.com-p077406-_j_lc.jpg

Az Air France egyébként megállapodott az MSC hajóstársasággal arról, hogy 12 francia városból (benne Brüsszel, ezen mosolygunk is kicsit...) speciális árat adnak azoknak az utasoknak, akik valamelyik karibi hajóúton vesznek részt.

A menetrend, helyi időben (hetfőn, szerdán, pénteken és vasárnap):

AF0820 Paris-Charles de Gaulle @13:15, Havana @17:15;

AF0825 Havana @19:40, Paris-Charles de Gaulle @10:45 – a következő napon.

Ezeken a gépeken 28 business, 24 premium economy és 260 turista utas juthat el az úti céljára. (Ha a linkre kattintassz, szét is nézhetsz egy igazi repülő pECO osztályán). A két méter hosszú ággyá alakítható business ülések mellett jár egy 41 centis átmérőjű érintőképernyős monitor, extra nagy párnák, rendkívül sok személyes tér és természetesen michelin-csillagos szakácsok kreálmányai a fedélzeten.

af_peco.jpgA prémium economy sem semmi. Jól dönthető és kényelmes, sok pozícióban állítható lábtartóval ellátott üléseket kínál – ezek elég nagyok ahhoz, hogy egy nagyobb termetű ember is kényelmesen utazhasson. Prémium minőségű, zajcsökkentős fülhallgató jár az utazás során, van személyes és irányítható olvasólámpa (nem a tetőről, hanem a széken közvetlenül), nagy tablethez hasonlító érintőképernyőről vezérelhető a fedélzeti szórakoztatórendszer. Az utasok  a földön igénybe vehetik a SkyPriority gyorsított szolgáltatásokat, amely elsőbbségi check-in-t és gyorsított biztonsági átvilágítást, valamint útlevélellenőrzést jelent. Természetesen van USB és laptop-töltés, valamint a fedélzeti ellátás is sokkal jobb minőségű – az étel- és italválasztékot is tekintve – mint a turista osztályon.

Tehát 25 Boeing 777-200ER és 19 Boeing 777-300ER belső felújítását, valamint a három Dreamlinerek érkezését követően az alábbi célállomások felé lehet kipróbálni, mit tud a megújult Air France: 

- Észak-Amerika: Atlanta, Boston, Houston, Los Angeles, Montreal, New York-JFK, Papeete, San Francisco, Toronto, Vancouver, Washington;

- Dél-Amerika: Buenos Aires, Cancun, Cayenne, Havana, Lima, Mauritius, Montevideo, Panama City, Santiago de Chile, Sao Paulo;

- Afrika: Abidjan, Accra, Bamako, Bangui, Cairo, Douala, Johannesburg, Libreville, Luanda, Yaoundé;

-Közel-kelet: Dubaj, Bejrút;

- India: Bombay;

- Ázsia: Peking, Guangzhou, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Oszaka, Sanghaj, Szingapúr, Tokió (Haneda és Narita).

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr2312637877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása