Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

A Ritz vezető bartendere keveri a koktélokat az Air France első osztályán

2017. május 30. - frequentflyer

colin1-739x1024-1024x585.jpgJúliusban igazi koktélbárrá változik az Air France járatok első osztálya, az italokat ugyanis Colin Field, a Ritz vezető bartendere állítja össze a La Premiére utasok számára. Ez azért fontos újítás, mert a légitársaságoknál a koktél-kínálat volt az, ahol eddig nem igazán tudtak kreatív újdonságokkal előrukkolni.

Voltak persze koktélok, de pontosan azok, amelyeket bárhol megkap az ember. A prémium utasok pedig, különösen, ha francia gépen utaznak, nem erre vágynak. Ahogy ételben, vagy borban is különleges élményt várnak el, a koktéloktól is.

Az Airbus A380-asok és a Boeing 777-300 gépek fedélzetén az első osztály italkínálata háromhavonta újul majd meg. Colin természetesen a francia italkultúra legkiválóbb minőségű képviselőit használja fel alapanyagként, mint a calvados, a különféle konyakok, azon belül is az Armagnac, az igazi francia champagne, a friss almalé, és még sorolhatnánk. colin-field.jpg

Colin Field, mint a Ritz vezető bartendere természetesen nem tud ott lenni minden járaton, de az utóbbi hetekben nagyon elmélyült képzésben részesítette azokat a vezető utaskísérőket, akik az Air France járatokon kiszolgálják az első osztály utasait. Tudjátok, ezen az osztályon megkülönböztetett figyelem jár minden utasnak. Nem kevesebb, mint 11150 utaskísérő kapta meg a bartender-képzést, képessé válva így arra, hogy kiváló minőségben állítsa elő a kreatív italkombinációkat a fedélzeten.

Nem először fordul elő egyébként, hogy az Air France a Ritz-ből szerez munkaerőt: a repülés hőskorában, a múlt század húszas- és harmincas éveiben volt, hogy Ritz barmen egyenruhában dolgoztak a fedélzeten az utaskísérők.

Colin Peter Field egyébként most 56 éves, de 14 éves kora óta készít koktélokat. 23 éve a Ritz vezető bartendere, a Forbes magazin kétszer választotta a világ legjobb barmenjének.
Az air France járatain minden évben másfélmillió palack bor, valamint nyolcszázezer üveg eredeti champagne fogy el. Természetesen a turista- és a biznisz osztályon is kiváló minőségű italokat kínálnak, a prémium szolgáltatások része, hogy Michelin-csillagos séfek ételkreációjához válogatják a legjobb francia és nemzetközi borokat.

Az Air France minden utaskísérője ismeri a francia italkultúrát, a fedélzetre pedig olyan borokat választanak, amelyek a túlnyomásos, száraz levegőjű repülőgépkabinban is képesek maradandó élményt nyújtani az utasoknak.colinportrait-about.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7612552255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása