Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

ÖTCSILLAGOS akció a Qatarnál!

2016. augusztus 29. - frequentflyer

QRtravelfestivalTravel Festival - hívja új akcióját az ötcsillagos Qatar Airways. Mindkét szó igaz, mert nagyszabású jegykiárusítást hirdettek, amely szeptember ötödikéig tart, mind economy, mind business osztályra érvényes és az alapvetően király árak mellé még nagyobb kedvezményt kapsz, ha többen utaztok. Thaiföld, Bali, Seychelles-szigetek, Maldív-szigetek , Sri Lanka, Sydney, Melbourne, Adelaide, Vietnám, Kuala Lumpur, Szingapúr, Hongkong, Nepál, különböző kínai városok. A részletes árakat itt találod. NEM ÁRT AZONBAN SIETNI! A helyek tapasztalataim szerint nagyon fogynak, s nem érhetők el a téli ünnepek alatt, valamint azokon a hétvégéken, amikor amúgy is megmozdul fél európa.

Érdemes megnézned, mi van akkor, ha Stockholmból, Berlinből, Londonból, Edinburgh-ból indulsz. Utóbbi városból például 190 ezer forintért el lehet repülni Sydney-be. De Berlinből 400 euró alatt marad Szingapúr, Phuket és Krabi is. Itt vannak a budapesti árak. Az első oszlop egy jegy, a második kettő, míg a harmadik három jegy árát jelöli. Utazási időszak 2016. szeptember 15. és 2017. június 30. között.

QRAKCIO

A Qatar Airways nagyon jó légitársaság: a gépei fiatalok, flottájukban ott van minden új fejlesztésű repülő, mint a szupercsendes Boeing 787 Dreamliner, a hatalmas Airbus A380 szuperjumbó és a legújabb Airbus A350XWB, amely nemcsak csendes, de rendkívül tágas is a szuperszéles törzsének köszönhetően. Ezekkel a gépekkel még nagyobb élmény a repülés. Doha repülőtere kényelmes, az átszállás ott gyors, a fedélzeten pedig gazdag italválaszték, finom ételek és rendkívül udvarias személyzet vár. Ez például én vagyok az egyik igen attraktív pilótájukkal. Egy Dreamliner pilótafülkéjében. Alatta pedig egy business class ülés látható.

IMG_5526_1024x768.jpg

IMG_5517_768x1024.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr1811797453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása