Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

A Wizz alternatívája Toulouse-ba: szurkolói járat 850 euróért

2016. június 24. - frequentflyer

Egy ilyen Embraer 120-as repülő bérlését egy magán társaság reckírozta meg, a harminc fős gépen húsz hely még szabad, 850 euróért. Amit most nem forintosítok, mert a Brexit miatt zuhan a forint. A gép kényelmes turboprop, de azért nem egy jet. A kényelem kulcsa a harminc személyes konfiguráció is, úgy is mondhatnám, családias.

Az utazás időtartama 3:40 perc, ebben benne van egy tankolási célú technikai leszállás Bázelben. A Private Fly-tól egy kis baráti társaság kezdeményezésére egy magánszemély bérelte ki, a hozzám küldött tájékoztató szerint a férőhelyeket árrésmentesen, a bérleti díj megtérülését szem előtt tartva értékesítik.
A foglalásra a Budapest Jazz Clubban személyesen, illetve telefonon a +36 1 798 7289 van mód. A jegyek átvétele a teljes vételár kifizetése mellett pénteken és szombaton délután 16:00 órától éjfélig a Budapest Jazz Clubban lehetséges.e120

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr8511797415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása