Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Két szurkolói járat indul Toulouse-ba! HAJRÁ MAGYAROK!

2016. június 23. - frequentflyer

A magyar válogatott nyolcaddöntős mérkőzésének helyszíne Toulouse, ahol az Airbus központja is van, csodálatos hely. Annak duplán, aki a focit és a repülést is szereti! A WIZZ Air éjszaka példás gyorsasággal rögzítette a járatok indulását. Június 26-án 230 üléses Airbus A321-es géppel repül Budapest és Toulouse között, egy reggeli és egy délutáni indulással. Íme:

wizzTLSA jegyek kizárólag oda-vissza útra 129,980 forinttól foglalhatók a wizzair.com oldalon. (Megjegyzés csütörtök reggel nyolckor: inkább már 140 ezer forinttól indul a jegyek ára és tovább fog emelkedni.) Sajnos, mint Wizz Discount Club tag, klubtársaim nevében továbbra is sérelmezem, hogy klubtagság kedvezményét ezekre a járatokra még ilyen magas árak mellett sem biztosítja a Wizz Air. Ahogy a korábbi szurkolói járatok esetében sem. Amit viszont biztosra vélek, hogy továbbra is lesz speciális szurkolói élmény a járatok indításánál.

Toulouse egyébként csodálatos hely, itt van például az Aeroscopia múzeum, ahol olyan fantasztikus járgányok láthatók az Airbus értő gondozásának köszönhetően, mint a Super Guppy, amit a Beluga előtt használtak a repülőgépgyártásban nagy alkatrészek légi úton történő szállítására. Vagy éppen az Airbus első szélestörzsű jetje, az A300.  Javaslom, hogy menj ki a reggeli járattal, ha teheted, fizess szállást és gyere haza csak a későbbi géppel. Akkor a belvárosi életet is lesz alkalmad megnézni, valamint az Aeroscopia múzeumot és az Airbus gyárat is. (Az alábbi kép a marseille-i járat indításakor készült, ahol a Wizz Air földi kiszolgálóinak dolgozó Budport agentek a válogatott mezében speciális körülmények között indították el a járatot. Nagyon klassz élmény volt, még ha csak sajtósként is láthattam!)

w6beszallitas

Tamara Vallois, A Wizz Air kommunikációs vezetőjének nyilatkozata a légitársaság sajtóközleményéből:

“A WIZZnél mindannyian nagyon örülünk, hogy a magyar válogatott ilyen magas színvonalon teljesít. Magyarország nemzeti légitársaságaként szeretnénk hozzájárulni a sikerhez és biztosítani, hogy magyar ügyfeleink a lehető legkönnyebben és legkényelmesebben jussanak el Toulouse-ba, a csapat következő mérkőzésének színhelyére. Arra biztatjuk a magyar futballszurkolókat, hogy minél előbb csapjanak le a legolcsóbb jegyekre a wizzair.com oldalon, mert várhatóan nagyon gyorsan betelnek majd a járatok.”

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr9811797411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása