Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

WizzAir: Fuertaventura és Lanzarote!

2016. április 27. - frequentflyer

Tenerife után október harmncadikától és november másodikától Fuertaventurára és Lanzarotéra indít járatot a Wizz Air - jelentette be Váradi József, a cég vezérigazgatója. Igaz, csak hetente egyszer. A járatra a cég nem vesz igénybe magyar állami támogatást, kap viszont a spanyol oldalon marketing jellegű támogatást, de olyat, amilyet bármelyik légitársaság megkap ott, ha új útvonalat indít. A jegyek egy irányban 14.990 forintért kaphatók.

Az a légitársaság egy ország nemzeti légitársasága, amelyik leginkább elkötelezi magát az adott nemzet mellett és ez leginkább a Wizz Airre mondható el - mondta Váradi József vezérigazgató. Bár ezt a nemzeti légitársaság kérdést maga is akadémikus vitának minősítette. 2016-ban a Wizz magyarországi kapacitásai 27 százalékkal növekednek - mondta. Pályáznak mind az öt, az állam által kiírt nyugat-balkáni útvonalakra is. Ezeken az állam legalább hetente két járatot vár el. Hogy mekkora veszteséget kell megtérítenie a járat kapcsán az államnak, arról a vezérigazgató nem kívánt nyilatkozni.image

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr6511797367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása