Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Minden idők legjobb akciója Qatar-nál! Bangkok 116, Dubai 101, SYD 333

2016. január 12. - frequentflyer

Minden túlzás és reklámízű túlzás nélkül állíthatom: minden idők legjobb promócióját hirdette meg a Qatar Airways, amely egészen január 17-ig, e hét vasárnapig él. Ráadásul egy globális kampányról van szó, tehát nem csak Budapestről érvényes és lényegében legyőzhetetlen árakkal - a világ egyik legjobb légitársaságával. S bár az akció vasárnapig tart, a legjobb járatok megcsípéséhez érdemes sietni, mert amint fogynak a kedvezményes helyek - s fogynak, mivel az akció globális, tehát a dohai átszálláson túli járatokra az egész világon értékesítenek jegyeket - előkerül a Qatarnál nem ismert kompromisszumkényszer: elfogynak a legjobb kombinációk a másfél órás átszállásokra, s csak hat-hét órás dohai várakozás mellett csíphetsz meg jegyeket. A Hamad reptér zsír új, elég kényelmes is, de azért négy óránál hosszabb átszállás bármilyen reptéren gáz. Na de, nézzük az árakat! De mielőtt: ha törzsutas vagy, háromszor annyi mérföldet kapsz!

Bangkok 116900, Szingapúr 131900, Bali 194900, Sydney 332900, Peking 116900, Dubai 101900, Melbourne 329900, Tokió 116900, hogy csak a legjobbakat említsem! Ráadás: ha többet utaztok, nagyobb a kedvezmény! S vannak kedvezményes business árak is! Ami az economy több személyes árakat illeti, ott rosszul matekoztak a fiúk, a kétszemélyes árak ugyanis sok esetben nem olyan kedvezőek, mint az egyszemélyesek, viszont. Elképesztő jó business árak is vannak, ráadásul a Qatar Airways ötcsillagos business osztályát tavaly hivatalosan is a világ legjobbjának választották. Például Bangkok 429, de két személyre 713. Sydney-t 1,041 milllióért adják, de két személyre 1,7 millióért.

S sokkal jobb árakat kínálnak Stockholmból! Például BKK 350 ezer, Sydney 650 ezer, ha kettőt vesz az ember, akkor fejenként 610, ha ötöt, akkor fejenként 510. Ausztráliért business-en. (Ez is rengeteg pénzt, de kevesebb, mint kétezer euró, tehát sokkal olcsóbb az általánosan fellelhető tarifáknál, s aki meg tudja fizetni a családjának a prémium jegyet, annak bizony nem mindegy, hogy spórol-e ennyit.)

Érdemes tanulmányozni tehát az árakat. Ha a Qatarral utazol, jó tudni: üzemeltetnek Airbus A380-as szuperjumbót, Sydney-be a legújabb Airbus A-350-essel utazhatsz (melyet jelenleg megtalálhatsz még a Vietnam Airlines és a Finnair hálózatán), s meglehetősen impozáns a Boeing 787 Dreamlinerük fedélzete is.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr548333418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása