Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Transavia: Rotterdam után Párizs Orly

2014. január 17. - frequentflyer

Rotterdam után Párizs Orly repterére is repül Budapestről a Transavia.  Az Air France-KLM közös diszkont légitársasága április 15.-től hetente háromszor (áprilisban csak heti kettő) indít új járatot Párizs Orly repülőteréről Budapestre. A Transavia Boeing 737-800-as gépei kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek a francia és a magyar főváros között. A járat 14.35-kor indul vissza Párizsba, ahová 16.45-kor érkezik meg. A gépek 11.30-kor indulnak Orly repülőteréről és 13.45-re érnek Budapestre.

Orly Sud nagy előnye, hogy a 183-as busz és a 7-es villamos, valamint a Massy TGV állomásra induló 91.10 Shuttle bus 1.90 euróért visz be, tehát két eurónál olcsóbban elérhető a belváros és a metróhálózat. Nem mindegy. Ezzel jelentősen fokozódik a verseny Párizs felé, ami remélhetőleg az árakban is meglátszik majd. Áprilistól az air France-nak a mostani 10.10-es járatot megelőzően lesz egy reggeli gépe is (így már napi négy lesz), marad ugye a Ryanair Beauvais gépe, s az Easyjet CDG és most a Transavia Orly Sud. (Anno ide repült a szép emlékű Sky Europe...) A legolcsóbb ár csomag nélkül 95 euró. A kép egy régi felvétel, egymás mellett a Sky Europe és a Transavia.


A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr1008333198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása