Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

El Al: Jumbóval Budapest és a Tel Aviv között

2013. február 05. - frequentflyer

 

EL AL :  Boeing 747 -es Jumboval menetrend szerint Budapestről!
Tegnap először az EL AL facebook oldalán jelentette be Váradi János magyarországi igazgató, hogy a nyári menetrendi szezonban, április végétől keddi napokon Boeing 747-400 -as Jumbo géppel repüli az EL AL a Tel Aviv - Budapest - Tel Aviv útvonalat. Magyar utazóknak ezzel a legendás, óriási géppel ezidáig még nem nagyon volt lehetőségük közvetlen budapesti indulásra.
A nyári szezonban heti nyolc járata lesz az EL AL -nak.   A reggeli járatokat 737-800-a gépekkel, keddenként pedig a 747-es Jumboval repülik majd. A csütörtök és szombat esti járatokon szintén nagy kapacitású, széles törzsű Boeing 767-es gépek lesznek

Április végétől keddenként a legendás óriásgéppel repülhetsz Budapest és Tel-Aviv között! Az EL AL Facebook oldalán án jelentette be Váradi János magyarországi igazgató, hogy a nyári menetrendi szezonban, április végétől keddi napokon Boeing 747-400 -as Jumbo géppel repüli az EL AL a Tel Aviv - Budapest - Tel Aviv útvonalat. A Jumbo Jet igen ritka vendég Magyarországon, legalábbis az utasszállító változat. (Cargóban a Luxair 747-8-asa szinte mindennapi vendég a ferihegyi Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.) Ahhoz, hogy Jumbóval repülhessen az ember, előbb el kell zarándokolni egy nagyobb európai reptérre, majd onnan minimum egy másik kontinensre utazni.

Most viszont elég Izraelig, ami rövidebb, s olcsóbb is. A nyári szezonban heti nyolc járata lesz az EL AL -nak.   A reggeli járatokat 737-800-a gépekkel, keddenként pedig a 747-essel repülik majd. A három osztályos elrendezésű utastérben 12 első, 49 business és 348 turista ülés van, utóbbi 3-4-3 elrendezésben. A csütörtök és szombat esti járatokon szintén széles törzsű gép közlekedik majd, B767-esek.


A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr628333100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása