Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Malév66: Hol kapható?

2012. március 21. - frequentflyer

Igen sok érdeklődő levelet kaptam arról, hol kapható a Malév66 kiadvány, mert sok újságárusnál még csak nem is hallott róla az eladó. Nos, ez elképzelhető, de ha az árus olvasta az újságosok heti hírlevelét, akkor tudnia kell róla. Mindenesetre, a néhány ezres példányszám nem elég arra, hogy minden újságoshoz eljusson, ezért országszerte csaknem 1950 helyen lehet kapni. Ahol még esélyetek van megtalálni:

A legnagyobb Relay, Inmedio, Lapker árushelyek, beleértve természetesen a reptérieket is, valamint a közepes és a nagy Auchan, CBA, Tesco, Match, Kaiser, Spar és Interspar, illetve a benzinkutak: Agip, Lukoil, Shell, Mol, OMV shopjai.

A Lapcentrum továbbra is árusítja a kiadványt, az átfutási idő attól függ, milyen gyorsan fizeti be a csekket a megrendelő, s akkor a leggyorsabb, ha online fizet. A lapot a lapcentrum elsőbbségi küldeményként adja fel, tehát elvileg 24 órán belül célba ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr288332952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása