Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Húsz százalék kedvezményt ad az Austrian Airlines - Péntekig!

2011. szeptember 26. - frequentflyer

Egyszer volt Budán kutyavásár, pontosabban, még ma is tart: az Austrian Airlines péntekig minden járatra húsz százalék kedvezményt ad a foglalás végösszegéből. Ehhez két dolog szükséges:


1: Foglalj két főre ugyanarra a napra és ugyanarra a járatra, az Austrian Airlines honlapján.

2.: A foglalás során a kupon-kód rovatba írd be a "buysmile" szót.

A kedvezményt a total árból kapod, (vagyis a minden adót és illetéket tartalmazó) jegyárból, ám a jegykiállítási díjat azt követően teszi hozzá a rendszer.

New York, Peking, Washington, Toronto, Bangkok, Bombay, Delhi, Maldív - ezek a legérdekesebb célállomások az Austrian kínálatából, de természetesen egy sor európai városba is repülnek a sógorok, akik már a Lufthansa-csoporthoz tartoznak. Természetesen bécsi átszállással kell repülni Budapestről, ami nem gond, mert Schwechat-on az átszállás akár fél óra alatt is megoldható, a gépek a tapasztalataim szerint pontosak, s figyelnek arra, hogy az átszállók ne csússzanak le a csatlakozó járatokról. Természetesen repülhetsz közvetlenül Bécsből is. Barcelonába és Firenzébe is vannak jó áraik.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr868332818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása