Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Álomrandi jet-fanatikusoknak, avagy spotter-romantika

2011. február 06. - frequentflyer

Egy romantikus randin nemcsak a bensőséges hangulat, a rezgős miliő és a megfelelő érzelmi állapot beállítása a lényeg, de fontos, hogy teljes személyiségünket belevigyük a dolgokba, s erre figyeljünk oda a legapróbb dolgok esetében is.... - mondhatnám, hogy ez valamiféle egyéni know-how, személyes innováció, de nem. A szerelmi tanácsadó rovatokban olvastam ilyenfélét mindenféle női lapokban, s ez jutott eszembe az alábbi reklámfilmről is.

Adott ugye a randi, amit a spotter szervezett. A jetfanatikus hősszerelmes alighanem holland lehet, s ez nem fizimiskája alapján mondható meg, hanem a szeretett hölgy bögréje, vagy épp a (bizonyosan) ajándékba kapott garbó nyakának színei alapján. Fölösleges tovább szájbarágnom, nézzétek a KLM Facebook reklámspotját, s figyeljetek a legapróbb részletekre is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr488332658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása