Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

A repülő tele van celebekkel!

2010. november 09. - frequentflyer

Tényleg sok hírességgel lehet találkozni a repülőkön, ahogy az a számos történetből is kiderült, amit bekommenteltetek. Ytse például felemlegette, hogy ez évekkel ezelőtti repülésén egy hajnali BUD-AMS járaton (sold as KL0660), ugyanazon a gépen Lothar Matthaus a turistaosztályon utazott, Korda György pedig business-en.

Folytatáshoz kattints!

Tényleg sok hírességgel lehet találkozni a repülőkön, ahogy az a számos történetből is kiderült, amit bekommenteltetek. Ytse például felemlegette, hogy ez évekkel ezelőtti repülésén egy hajnali BUD-AMS járaton (sold as KL0660), ugyanazon a gépen Lothar Matthaus a turistaosztályon utazott, Korda György pedig business-en.

Folytatáshoz kattints!

Utólag írta a Facebookon, hogy idén nyáron amikor a toszkán nyaralásról jött haza (Wizz Air Pisa-Budapest, járatszámot nem tudok, sorry), Christina Bellával találkoztunk... Hogy ő honnan lehet ismerős azt nem írom le, nézzen mindenki utána. Eccer még régebben pedig Ganxsta Zoleeval és TNT Ákossal (asszem) repültem egy gépen Frankfurtból Budapestre. TNT Ákos elképesztő mennyiségű italt vásárolt a reptéri duty freeben - írja.

Szalay Dániel Veres Jánossal utazott egy gépen, pontosabban mellette is ült, ám a Malév utaskísérője Dani kóláját sikeresen rácsurgatta Veresre. Ennek ellenére a Ferihegyi betonról a volt pénzügyminisztert vitték el sötét autóval, nem a stewit.

Egy névtelenséget kérő olvasónk Deutsch Tamással utazott évekkel ezelőtt, aki politikustársával épp azt tárgyalta ki, hogy milyen finanszírozási igénye van a házasságon kívül született gyerekeknek. - Biztosan nem vett észre a buszon, mert olyan alacsony vagyok - írta.

Kicsit pikánsabb Lovas Oszkár története, aki Brüsszelből utazott Medgyessy Péterrel, akivel a előbb a check-in pultnál, majd a duty freeben is összefutottak, utóbbi helyen a beszámoló szerint „éppen egy fiatal ázsiai csajszival shoppingolt a tommy hilfigerben” Pesten meg fekete A8, meg motoros rendőrök várták hazánk egyköri bölcsét – írja Oszkár.

Sajti Botond olvasónk egy alkalommal Talmácsi Gáborral utazott egy gépen, az economy class kabinban. „A pilóta útközben bemondta a hangosbemondóba, hogy üdvözöljük Talmácsit a gép fedélzetén, és erre az utasok megtapsolták, ő meg feszergett és kínosan mosolygott, szerintem nem örült” – írta Botond.

Einspach Csaba egyszer Ciocciolinával utazott haza Torinóból, de Icukával már én is utaztam egy gépen.

Egy másik olvasónk írta, hogy, utazott már együtt Járai Zsigmonddal MNB elnöksége utolsó hónapjában (fapados gépen!), néhány csatlóssal, akik végig az ülése (meg sajna az enyém) mellett posztoltak és nyomták a dumát, s hatalmasat bólogattak, hogy "igen, most kell kiadni könyvet"; ami aztán néhány hónappal később meg is jelent. Ugyanezen a gépen (vagyis fapadoson!) utazott Garamszegi Ábel is, akkor a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára; elég nagy arccal tekintett körbe a gépen, de úgy tűnt, rajtam kívül senki nem találta ismerősnek őt. - Sváby Andrással - a Malévos csajszik gyorsan rávetették magukat, s azonnal volt hely az őt (nem jegye szerinti) megillető biznicklásszon; mellesleg eléggé szakadt benyomást keltett akkor.  - Papp Gergellyel (TV2) - Az egri ffi vizilabda csapattal, amelynek kb a felét akkortájt a vizilabda válogatott tette ki - nagyon jó fejek voltak, igazán kelemes volt az utazás - és a parolázgatás - velük - a magyar női ökölvívó válogatottal - VV Ágicával, aki épp Mexikóba ment nyaralni - de neki nem (sem) sikerült hamarabb beszálni a gépbe ceblebsége okán Asszem ennyi

Nem tudom mennyire celeb Csernus doktor. Két napja utaztunk ugyanazon a gépen Párizsból Budapestre. Nem ismerem a celebek képernyőn kívüli viselkedését , így nem tudom megdöbbentő e, hogy az úr minden feltűnés nélkül beszállt a gépbe, leült a helyére. Az út során nem analizálta senki viselkedését, ült a helyén és teljesen átlagos utas módján viselkedett. Megérkezés után felállt és ahogyan mások is, kisétált a gépből. Ennyi. Hm, szép kis celeb az ilyen - írja egy magát megnevezni nem kívánó olvasónk.

Turányi Vadnai Szabolcs: Fábry Sándorral utaztam többször magyar és orosz légitársaságok gépein a munkámból adódóan, sokmindent nem tudok róla mesélni. Koós Jánossal is repültem egyszer Moszkvába, arról viszont tudnék mesélni, de nem tehetem.

Kecskés István írta, hogy „néhány évvel ezelőtt a magyar labdarúgó válogatottal utaztam Athénon keresztül Krétára meccsre. A budapesti indulásnál furcsa volt, hogy sok a kutyás rendőr Ferihegyen - azért ennyire a mi focistáink nem nagy sztárok. Aztán hirtelen feltűnt több fekete autó, az egyikből pedig kiugrott Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök.

Ezzel azonban nem fejeződött be a közös napunk, hiszen amikor a gépbe szállva az ajtónál láttam, hogy a repülőt tűzszerészek átvizsgálták és rendben találták, akkor már sejthető volt, hogy a főnök is jön velünk. Nos a gépen fent volt az egész válogatott és végül jött maga Ferenc is. Ha nem láttam volna beszállni vélhetően nem is veszem észre, mert ugye jól lefüggönyözték.

Olyan félút környékén jött a néphez beszélgetni, leginkább az edzőkkel és a küldöttség vezetőivel. Aztán Athénban meg eltűnt, mintha ott sem lett volna. Mindenesetre a félős embernek megnyugtató, ha ott van egy celeb, vagy politikus a gépen, ők nem szoktak lezuhanni. :)”

Lois Lane egyszer egyik miniszterünkkel repült árizsba, business classon. A kaja - a válságra hivatkozva persze - új értelmet adott az ehetetlen jelzőnek, a kiszolgálás pedig egy X. kerületi szurkolókocsmában is különb! Miniszterünk - lévén a diplomácia nyilván az egyik "fő tantárgya" - rezzenéstelen arccal, kedvesen mosolyogva, mondhatni irigylésre méltó nyugalommal tűrte a felháborító bánásmódot, a balhét persze olvasónk megcsinálta, helyette is.

Továbbra is várom a jó történeteket, s nem baj, ha a jobb- és baloldal képviselői egyaránt szerepelnek bennük!



A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr828332526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása