Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Szuper last minute!!!! Koppenhága - Cancun 90EZER HUF

2016. november 22. - frequentflyer

Van itt egy dán site, ahol éppen nagyon akciós jegyeket sütnek el - pontosabban csomagokat - koppenhágai indulással Cancunba. Ha most nem lenne melóm, ellenben lenne pénzem, azonnal indulnék, már november 28.-án.A Google Translate meg csak segít elintézni a foglalást dán nyelven.... A jegy kilencvenezer forintba kerül, s legyen még harminc-negyven eljutni Koppenhágába. Meg egy kis szállásköltség, mert a gép reggel nyolckor indul. Még így is jó az ár. 

FONTOS: két személynél érvényes ez az ár, ahogy kisilabizáltam a foglalási rendszerből, ha valaki ért dánul és máshogy fejtette meg a feladványt, szóljon. Vagyis, ha valaki egyedül utazik, annak 180-ba van a csomag, az nem olyan versenyképes már. cancun.jpg

ÉS NE FELEDD: 

ha a világ távoli pontjára mész, a legtöbb helyen majdnem úgy használhatod a Vodafone mobilodat, mintha otthon lennél, egy naponta fizetendő fix díjért cserébe. A világ napijegy opció elérhető:

vf_world_0701.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7811989198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása