Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Kína, CANTON hatvenezer forint alatt!!!!

2016. szeptember 14. - frequentflyer

kanton177eur.jpg

Nem érdemes szaporítani a szót, egy komoly error fare-re lelt az Utazómajom. London Gatwick - Kanton 200 euró alatt elérhető a Tianjin Airlines és a Beijing Capital Airlines segítségével. Ezek a HNA-csoporthoz (Hainan Airlines) tartozó feltörekvő kínai társaságok, amelyek bár kevéssé ismertek számunkra, bátran lehet velük utazni. Én személyesen a 197 eurós jegyet venném a 177 eurós helyett, mert nagyon hosszú az átszállás az olcsóbb verzióban. Cantonból egyébként Sencsen két óra kocsival, Hong Kong négy óra, Makaó dettó megúszható egy három órás úttal. Összességében, nagy kínai városok, pandák, természet, minden van körülbelül annyiért, mintha Lisszabonba repülnél Budapestről. Foglalni az utazómajmon keresztül a fenti linkre kattintva tudsz, aztán, ha megvan a jegy, várj két hetet, mielőtt a többi dolgot lefoglalod. Ez valószínűleg elárazott jegy, tehát a foglalásodat letörölhetik. Ritkán történik meg, de nem érdemes kockáztatni. Ha a jegyed két hét után is megvan, akkor hurrá, utazol!

London Gatwickre eljuthatsz a Norwegian és az Easyjet járataival is elég olcsón. Ráadásul, mivel a gép késő este indul, még csak ki sem kell számolnod az átszállást. Ami a hazautat illeti, az bonyolultabb, hazafelé egy estét Londonban kell töltened, mert este nyolc után száll le a gép Kínából, tehát már nem tudsz mivel hazajönni. Cserébe lehet időd átmenni Stansted-re vagy Lutonra, ha esetleg olcsóbb a Wizz vagy a Ryanair.


És ne feledd: ha a világ távoli pontjára mész, a legtöbb helyen majdnem úgy használhatod a Vodafone mobilodat, mintha otthon lennél, egy naponta fizetendő fix díjért cserébe. A világ napijegy opció elérhető:VF_world-0701

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr3211797459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása