Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Álomárak a KLM-től szeptember közepéig

2016. augusztus 28. - frequentflyer

DreamDeals.jpgAugusztus végén kijött a szokásos Air France - KLM promóció, ez alkalommal a KLM oldalról jelentkeztek igen igen attraktív árakkal. Méghozzá úgy, hogy szeptember 14.-ig lehet foglalni, az utazásokat pedig 2017 júniusig lehet leutazni. Kivétel persze a komoly ünnepek környéke.

Persze az Air France is ad jegyet mondjuk Guadeloupe-ra jegyet 144 ezerért. De a KLM olyan favoritokkal lepett meg bennünket, mint New York (146900), a karibi Fort de France, Sanghaj (141900) vagy épp Toronto (158900). Ázsiában Szingapúr, Bangkok és Kuala Lumpur van igen-igen attraktív áron.

Fort de France 157.900: Martinique fővárosa gasztronómiailag is izgalmas, hiszen a karibi és a francia konyha keveredik ott, illetőleg nem lényegtelen, hogy csak a szigeten 15 (!!) féle rumot készítenek!

martinique.jpg

Ebben az időszakban izgalmas ár Kuala Lumpur 144900-ért illetve Szingapúr 152.900-ért. Kuala Lumpur különösen érdekes, mert decemberben már 787-9 Dreamlinerrel repülik. Ebből a két városból egyébként bárhová elég olcsón el lehet utazni a térségben, ha szerencséd van, még Sydney-be is eljutsz százezerért.

És ne feledd: ha a világ távoli pontjára mész, a legtöbb helyen majdnem úgy használhatod a Vodafone mobilodat, mintha otthon lennél, egy naponta fizetendő fix díjért cserébe. A világ napijegy opció elérhető:VF_world-0701

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr511797451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása