Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Augusztusban nem jár a Transavia Párizs Orlyra (ORY)

2016. április 29. - frequentflyer

Képernyőfotó 2016-04-29 - 9.08.48 (1)Augusztusban senki nem repül Orlyra. Hogy ne más tollával ékeskedjek, elárulom, hogy egy barátom hívta fel a figyelmemet arra, hogy a Transavia foglalási rendszerében egyetlen augusztusi Orly felé induló járat sincs. Hosszasan nyomozgattam, hogy ez valamiféle bug, vagy épp a járat megszüntetésének soft bejelentése, de kiderült, hogy egyik sem. Egy szokatlan, de tényleges intézkedés. Amely persze diszkrét jelzés a tekintetben is, mennyire vagyunk mi fontos piac, pontosabban, hogy a budapesti útvonalon milyen zsíros profitok vannak. De a lényeg:

augusztusban - a turisztikai abszolút csúcsszezonban – egyetlen járat sem közlekedik Párizs Orly és Budapest között.
A hivatalos rendszerekből nem sikerült infókat kinyerni, de az iparági források szerint Nyugat-Európában annyira hasít a nyaralószezon, hogy a Transavia nem bírja kapacitásokkal, ergo a Budapestre használt gépét is beteszi a nyaralójáratok üzemeltetésére ebben a hónapban. Aztán szeptembertől visszaáll a régi rend.
Transavia_3

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr4811797371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása