Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Malév 66 év - Fantasztikus magazin a Malév emlékére

2012. március 16. - frequentflyer

A Népszabadság gondozásában megjelent egy igen igényes magazin-jellegű kiadvány a Malév történetréről, melynek elkészültében én is részt vettem. Az exkluzív magazin a búcsú jegyében készült, bemutatja a magyar légiközlekedési szakma kiváló alakjat, a hőskortól a napjainkig.

- Sosem érdekelt különösebben a repülés azon túl, hogy szeretem a felszállást, lenyűgözőnek tartom a hatalmas gépeket és irigylem a pilótákat. Ezért aztán engem lepett meg a legjobban, hogy ez a kiadvány lett pár napra a bibliám. Néhol kicsit bennfentes, itt-ott picit szakmai nekem, az átlagos olvasónak, mégis elérte azt, ami eddig igazából nem is tudatosult bennem. Azt, hogy hiányzik a Malév... - Kiváló kollégám, a Vasárnapi Blikk szerkesztője, Bittó Ákos írta ezt néhány nappal azt követően, hogy megvette a Malév 66 év kiadványt.

Garantálom, hogy nem teszed le ezt a füzetet, amíg végig nem olvastad! Úgy szerkesztettük, hogy ne csak a repülőfanatikusok találják érdekesnek, hanem azok is, akik amúgy nem foglalkoznak a mindennapokban a légitársaságokkal! Érdekel például, milyenek voltak a kormányfői és államfői járatok? Mit evett a gépen Gyurcsány és Orbán?

Hogyan született a légitársaság híres reklámzenéje, Presser Gábor szerzeménye? Megismernéd kicsoda Tankó Judit, az 1989-es arculatváltás divattervezőjét? S hogyan élte meg mindezt Pataki Ági akkori szupermodell, aki a formaruhákat megismertette az országgal? Tudod, hogy hová repült valaha a Malév s mikor? Hogyan készülnek a repülős kaják?

A Malév 66 kiadvány megvásárolható 990 forintért az újságárusoknál, vagy a www.lapcentrum.hu oldalon 790-ért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr968332946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása