Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Havanna: téltől a KLM-mel is!

2011. március 02. - frequentflyer

Havanna, bár népszerű turisztikai célpont, nem túl sok úton juthatunk el, eddig az Air France, az Iberia, az Air Europa és a Condor járatai közül választhattunk, s adott ajánlatot az Aeroflot is, Moszkván keresztül. Most azonban belép a piacra a KLM is, Amszterdamból hetente háromszor járnak a HAV Jose Marti reptérre, MD-11 gépekkel. Az első járat az október 31-én életbe lépő 2011-es téli menetrenddel indul.


Ezzel Havanna lesz a KLM 68-ik tengerentúli úticélja, s a cég jelentősen növeli lefedettségét a Karib-térségben, ahol ugyebár a KLM eddig sem volt rossz versenyző. Kuba lenyűgöző változatosságával bűvöli el a turistákat: az érintetlen természettől és történelmi és kulturális érdekességektől a tengerparti luxus üdülőhelyekig minden megtalálható itt.

Az MD11-esek 285 férőhelyesek a KLM konfigurációjában: 24 world business class és 261 economy lesz a kapacitás egy járaton. A kubai járat hétfőn, csütörtökön és szombaton 13:15-kor indul Amszterdamból, és helyi idő szerint 17:45-kor érkezik Havannába. A visszaút Havannából 19:45 órakor indul és a következő nap érkezik Amszterdamba 10:45-re.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr938332684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása