Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

American: a Malév GH kezeli a New York-i járatot

2011. január 26. - frequentflyer

Jó hír a Malév háza tájáról, s egyben az utasoknak is, hogy a Malév Ground Handling szolgálja ki az április negyedikén induló, napi New York JFK járatot. Jelen pillanatban azt kell mondani, az American jól választott, a Malév GH ugyanis lényegesen színvonalasabb szolgáltatást nyújt, mint a Celebi.

Jó hír a Malév háza tájáról, s egyben az utasoknak is, hogy a Malév Ground Handling szolgálja ki az április negyedikén induló, napi New York JFK járatot. Jelen pillanatban azt kell mondani, az American jól választott, a Malév GH ugyanis lényegesen színvonalasabb szolgáltatást nyújt, mint a Celebi.

***Ez természetesen szubjektív megállapítás, saját és az ismerősi köröm tapasztalatán alapul - sok horror történetet tudnék mesélni például a Lufthansa és a Swiss check-in során, Ferihegyen elkövetett udvariatlanságokról, s szűkebb baráti körömben is több estére való sztorit gyűjtöttem az elmúlt időszakban.***

Visszatérve az American választására, ez azt jelenti, hogy a Malév GH alkalmazottai lesznek a New York JFK járat check-in pultjaiban, ami már csak azért is logikus lépés, mert az American code-share megállapodást kötött a Malévval erre a gépre is, vagyis a Malév honlapján, Malév járatszám alatt már ma is megvásárolhatók a jegyek a járatra.

BUD JFK a MA4049 járatszámon fut, míg a JFK BUD a MA4046 kódot viseli, alapára pedig 46000 Forint, valamint körülbelül 78000 tax, azaz 124ezer a totál ár. Ezt már alig lehet kapni, viszont a 131 ezres áron még lehet foglalni, onnantól pedig fair léptékben nő az ár, a határ a csillagos ég, pontosabban a 490 ezer forintos business class fare. Sajnos a járat a JFK 8-as terminálra érkezik és innen indul is, ami nem rossz, de ha az utas tovább repül az USA-n belül, alkalma lehet kipróbálni az öt éve megnyitott kilences terminált is, ami igencsak hipermodern és dizájnos, valamint, ellentétben a legtöbb JFK terminállal, kicsit sem avétt és ütött-kopott. Félreértés ne essék, nem leszólni akarom a világ talán leghíresebb repterét, de a kora és a folyamatos toldozgatás rendesen meglátszik rajta.

A Malév Ground Handling Zrt., több mint 60%-os piaci részesedéssel bír Ferihegyen. Több mint 20 menetrendszerűen üzemelő légitársaság – köztük legnagyobb a Malév –, éves szinten mintegy 4 és fél millió utasáról gondoskodik a Ferihegyi Nemzetközi Repülőtéren. A cégnél immár Amadeust használnak a check-in során is, amely biztosítja a legmodernebb szolgáltatásokat, s lényegesen rövidebb utasfelvételt tesz lehetővé akkor is, ha egy vagy két átszállás van az utas jegyében, s a csatlakozó járatokra is ki kell adni a beszállókártyát.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr798332642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása