Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Kanári-szigetek harmincezerért, oda-vissza!

2010. december 04. - frequentflyer

115 euróért repülhetsz Gran Canaria repülőterére Pozsonyból a Ryanairrel, ha hétfő estig foglalsz. (A post szombat délben íródott, akkor ennyit kalkulált a foglalási rendszer, adókkal, kártyadíjjal és oda-vissza egy max 15 kg. súlyú feladott poggyásszal.)

Az általam nézett dátumok február 21 oda és 28 vissza. Ha télen egy kis tavaszt varázsolnál a szürke hétköznapokba, jó választásnak tűnik ez az utazás, de ne számíts folyamatos és zavartalan napsütésre. Ennek ellenére az óceán élvezhető, mondják azok, akik februárban arra jártak.

Pozsonyba vonattal és autóval is könnyen el lehet jutni. Érdemes hétfőig megnézni a Ryanair oldalát, mert bőven száz euró alatti return tarifákat találhatsz Szicíliába (Trapani) Szardíniára (Alghero), Angliába, Írországba, Olaszországba és még egy sor klassz helyre! Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr438332600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása