Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

!!! LEVEL: Barcelona - Buenos Aires 300 euró alatt !!!

2017. március 17. - frequentflyer

level-a330-level.jpg
Ma mutatta be alacsony költségű, hosszú távú járatokat üzemeltető légitársaságát az IAG. A British Airways, az Aer Lingus, az Iberia és a Vueling tulajdonosa ezzel a légitársasággal Barcelonát köti össze Kaliforniával (Oakland), Argentínával és Punta Canaval. Az első időszakban az Iberia üzemelteti a járatokat. 293 economy és 21 premium economy hely lesz a gépeken. 

Az első nagy fogás pedig, egészen szeptember közepéíg, Barcelona - Buenos Aires oda-vissza 300 euró alatt! Tényleg vannak helyek, ráadásul a menetrend is jó, mert a délelőtt induló gépet eléred a Wizz Air járatával, és mivel a repcsi hajnali fél hatkor ér vissza BCN-be, kényelmesen fel tudsz szállni a 9.40-kor hazainduló Wizz-re. Ha szerencséd van 120 ezerből még így is megúszható Buenos Aires. Ezzel nehezen lehet versenyezni. Már csak azzal kell megbarátkoznod, hogy a hajnali négyes kelés és a Barcelonai landolás után még vár rád 13 óra 45 perc repülés, mielőtt Buenos Aires-be érsz. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr2312345363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása