Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Álomrepülésekkel ünnepli első Dreamlinerét az Air France

pezsgő és kapitány által aláírt emléklap jár az ünnepi járatokon

2016. december 02. - frequentflyer

jra1431-hb.jpg

Ezekben a pillanatokban fejezi be mintegy kilenc órás útját az Boeing gyár everetti központjából Párizs Charles De Gaulle repülőterére az Air France legújabb gépe, egy Dreamliner. Mit egy Dreamliner! Az F-HRBA lajstromjelű gép az ötszázadik legyártott Boeing 787-9 típus. Ekként csatlakozott elsőként az Air France flottájába, több, mint 350 repülőgép mellé. Ez a repülő szélestörzsű, interkontinentális utakra alkalmas, 30 business, 21 premium economy és 225 turista hely lesz van rajta. A francia légitársaság legújabb székeivel szerelték fel, kényelmes utazást garantál minden osztályon. ke_pernyo_foto_2016-12-02_8_06_11.png

 

Gondolom, nektek nem kell mondani, hogy a Dreamliner kompozit anyagok felhasználásával épült, könnyű, kis fogyasztású és erős új generációs repülőgép, amelynek a fejlesztése 2000 óta tart, az első gépet 2011-ben adták át a lengyel LOT-nak. Visszatérve az Air France-ra, a légitársaság számos európai menetrend szerinti járattal indítja el a gép üzemeltetését, de előtte január hetedikén négy csodálatos, egyenként mintegy két és fél órán át tartó, Franciaországon belüli repüléssel kedveskednek az utasoknak, mely járatokra bárki vehet jegyet: az Economy: €249, a Premium Economy: €349, míg a Business: €787 áron. A járatok AF 787 és AF 789 járatszámon repülnek majd. A 787-hez gondolom nem kell magyarázatot adnom, a 789-ről azért leírom, hogy a menetrendben ez a három szám jelenti a 787-es gép 9-es változatát. (A 787-8 pedig természetesen 788 kódon van benne a rendszerekben.)

Ezért az árért bemehetsz a lounge-ba turista jeggyel is, aviatikai szakemberek kommentálják majd a repülést, természetesen finom ételeket és francia pezsgőt szolgálnak fel minden osztályon, kapsz egy kis búcsúajándékot és egy tanusítást is, a kapitány aláírásával. Ha pedig kipengeted a pénzt a business jegyért, akkor még a Hertz kölcsönző egyik luxusautójával érted is mennek Párizson belül. Jó kirándulásnak tűnik, kár, hogy akkor pont Ázsiában leszek. Itt van a négy járat útvonala. Ha jegyeket szeretnél venni, siess, már alig lehet kapni!

787_0.JPG

787_1.JPG

787_2.JPG

787_3.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr4012016143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása