Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

OneWorld: a Fiji Airways-szel bővül a hálózat

2018. június 05. - frequentflyer

ke_pernyo_foto_2018-06-05_3_34_07.pngAusztráliában, ahol a légitársaságokat tömörítő nemzetközi szervezet, a IATA éves konferenciáját tartják éppen, fontos hír, hogy a OneWorld légiszövetséghez hamarosan csatlakozik a Fiji Airways, amely nem túl nagy, évente 1.6 millió utast szállít, de összeköti Ausztráliát a szigetekkel, és üzemeltet hosszú távú járatokat is az USA felé. Van nekik 4 Airbus A330-asuk és 5 Boeing 737-esük, valamint pár ATR-ük. Egyelőre nem lesznek teljes jogú tagok, a OneWorld nemrég talált ki új kategóriát, a OneWorld Connect-et, s ebbe a státuszba kerül a Fiji Airways. De nyilván a vége az lesz a dolognak, hogy teljes jogú tagok lesznek.

Arrafelé ez azért fontos hír, mert a Qantas is a OneWorld tagja, és már ebben a connect státuszban is minden Qantas törzsutas élvezheti a megszokott előnyöket a Fiji hálózatában, úgy, mint a plusz csomagot, a lounge használatot, a pontgyűjtést és felhasználást stb. Ezt persze a magyar utasok is igénybe vehetik, ha a Fiji-szigetek felé tmadna kedvük utazni - az American, British törzsutasok is beválthatják náluk a pontjaikat. fiji-airways.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7414024124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása