Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Mégsem lesz A380 vizit hétfőn...

2011. június 17. - frequentflyer

Sajnálatos módon úgy tűnik, elmarad a hétfői A380 látogatás Budapestre, mert ahogy tudjuk, valami történt a repülővel a hamburgi Airbus üzemben, ami miatt a gyártó nem tudja hétfőn átadni a Lufthansának. Ennyit tudunk, ahogy az időközben megérkezett hivatalos közlemény fogalmaz, késik a gép technikai átvétele.

Akik már szarvasbőrrel fényesítik a lencséket az optikákon, készüljenek fel lelkileg arra, hogy a remek kis program csúszik.

Igen, csúszik, mert ahogy tudjuk, a Lufthansa nem tett le a Prága-Budapest vizitről, annál is inkább, mert a régióból is kitapintható az az óriási érdeklődés, ami az A380 járatokat övezi - melyek egyre szélesebb kínálatot adnak, egyre több a célállomás, ősztől példának okáért már Szingapúr is a menüben van. Több ismerősöm is van, aki például Sanghajba inkább Pekingen keresztül repült, hogy az LH A380-on repülhessen.

Lényeg a lényeg, hogy a jelenlegi infóink szerint néhány hetet csúszik az óriásvas látogatása. Hivatalos infó birtokában írok erről többet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr608332760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása